RajaBio Minyak Kelapa Dara ditawarkan kepada pengguna pada harga RM40 sebotol. Di Bandar Baru Bangi, anda boleh mendapatkannya di Kedai 24 Jam Imart; eksklusif di kedai tersebut sahaja.

Wednesday, 8 February 2012

Nuffnangers Tetamu Blog Stokis RajaBio

Terima kasih kerana mengunjungi blog ini, senang-senang datanglah lagi [dan cubalah RajaBio sekali] :-)

Silalah tekan "Like" kalau suka, ;-) www.tips-fb.com

4 comments:

Mohd Sukur Ibrahim said...

eh ada saya kat situ..hehe. terima kasih sudi singgah blog saya juga. saya pasang karpet merata, tak kisah mana2...company kecik2 jer...

Stokis Raja Bio said...

Ada tuan, dikesan oleh radar Nuffnang. Company kecik pun takpe, masyuk banyak, huhu. Nanti bolehlah minta tunjuk ajar tuan tentang selok-belok bisnes. :-)

Hairun Azmi Hashim said...

Menarik produk Raja Bio nie...

Di persilakan semua untuk menyertai Giveaway Sulung Miecyber's Blog.

http://www.miecyber.com/2012/01/giveaway-sulung-miecybers-blog.html

Stokis Raja Bio said...

Terima kasih kerana berminat dengan RajaBio. Nak berapa ni? :-)

Dah lawat blog tuan, insya-Allah kalau ada masa saya join.